ساعت کاری
9 صبح الی 11 شب
تلفن ها
ساعت کاری
تلفن ها
کنتاکتور هیوندا اشنایدر : اگر با مفهوم رله در برق صنعتی و ساختمان آشنا باشید احتمالا با کنتاکتور هم آشنا هستید و در صورت آشنایی با کنتاکتورها احتمالا با یکی از معتبرترین و معروف ترین آنها یعنی کنتاکتور اشنایدر آشنا باشید. در این متن قصد داریم در حین تعریف و بررسی کامل کنتاکتور در برق صنعتی شما را با یکی از معتبرترین و محبوب ترین کنتاکتورهای موجود در بازار یعنی کنتاکتور اشنایدر آشنا نماییم.کنتاکتور نمونه قوی تر و قدرتمندتر یک رله است و مفهوم کلی این دو تقریبا مشابه هم می باشد. کنتاکتور در واقع یک کلید مغناطیسی می باشد که قرار است.
جریان های برق بسیار قوی و پر قدرت را کنترل نماید و قدرت کنترل آنها را در اختیار ما قرار دهد. کنتاکتور روش کار بسیار ساده ای دارد و تنها با استفاده از یک جریان برق بسیار کوچک ورودی می تواند یک جریان برق پر قدرت و قوی را به راحتی کنترل نماید. اگر با نحوه کار و کاربرد کنتاکتورها و مخصوصا کنتاکتور اشنایدر آشنا شوید متوجه خواهید شد که آنها مهم ترین عضو در مدار فرمان الکتریکی می باشند که بسیاری از مدارهای مخصوص ماشین آلات بزرگ به طور مستقل یکی از انواع کنتاکتورها را در خود دارند. خرید کنتاکتور هیوندا اشنایدر
همانطور که عرض کردیم کنتاکتور عضو مشابه اما قوی تری شبیه به رله است بنابراین در همه مکان هایی که شما می توانید از رله استفاده نمایید کنتاکتورها هم کاربرد دارند و در موتورها و جریان های بزرگ که رله ها نمی توانند پاسخگوی مناسبی باشند کنتاکتورهایی مانند کنتاکتور اشنایدر به کار گرفته می شوند تا آنها را تحت کنترل شما در آورند. در مکان هایی مانند ساختمان ها تجاری بسیار بزرگ و حتی ساختمان ها و برج های مسکونی بزرگ کنتاکتورها می توانند بهترین وسیله برای کنترل جریان باشند. قیمت کنتاکتور هیوندا اشنایدر
شرکت اشنایدر در حال حاضر یک شرکت چند ملیتی می باشد که نزدیک به 160 هزار نفر را مشغول به کار کرده است. فروش کنتاکتور هیوندا اشنایدر
تولیدات الکتریکی این شرکت مانند کنتاکتور اشنایدر در جهان دارای شهرت و اعتبار بسیار بالایی است. و این کمپانی در سال های اخیر به عنوان 50 شرکت برتر اروپایی نیز شناخته شده است. کنتاکتور اشنایدر یکی از بهترین تولیدات این شرکت است. که استفاده کنندگان از این کالا در ایران نیز می تواند در بازار ایران به آن دسترسی داشته باشند. و آن را در مدارهای الکتریکی و قدرت خود به کار ببرند. کنتاکتورهای اشنایدر رنج وسیعی از توان و جریانات مدارهای الکتریکی را دارا می باشند. و کاربرد آنها بسیار زیاد می باشد.
اکنون بیایید کمی راجع به ترمینال ها و نحوه سیم بندی آنها صحبت کنیم .
در قسمت جلوی کنتاکتور، دو ترمینال A1 و A2 را مشاهده خواهید کرد. این دو ترمینال در اصل ترمینال های تغدیه بوبین بوده و جایی ست که میتوانیم یک ولتاژ DC ، 24 ولتی را به بوبین وصل کنیم تا به آن انرژی بدهیم.
what is contactor (3)
ترمینال A1 جهت اتصال 24VDC مثبت و ترمینال A2 جهت اتصال 24VDC منفی میباشد .
بدیهی است که دلیل اینکه ما یک برق 24 ولتی DC را به این ترمینال ها وصل می کنیم این است که بوبین با برق 24 ولت DC برای این کنتاکتور کار می کند.
برای برخی دیگر از کنتاکتور زیمنس، این بوبین ممکن است با ولتاژهای مختلف مانند 12 ولت DC ویا 220 ولت DC کار کند.
بسته به نوع کنتاکتور، بوبین می تواند با ولتاژ AC نیز کار کند. برای مثال، بوبین کنتاکتور ممکن است با برق 24، 120 یا 220 AC ولت کار کند.
بنابراین قبل از اتصال سیم ها به بوبین، ابتدا باید ولتاژ بوبین را بررسی کنید. بیشتر کنتاکتورها، مانند آنچه در اینجا داریم، با برق 24 ولت DC کار می کنند.
در طرف دیگر کنتاکتور، ما شش تیغه دیگر داریم. ترمینال ها در بالا از چپ به راست با L1، L2 و L3 برچسب گذاری شده اند. ترمینال ها در پایین از چپ به راست با T1، T2 و T3 برچسب گذاری شده اند.
L1، L2 و L3 محل اتصال سیم های برق سه فاز ( سیم های قدرت ) به کنتاکتور هستند. T1، T2 و T3 محل اتصال سیم های دستگاه به کنتاکتور هستند.
کنتاکت L1 به کنتاکت T1، کنتاکت L2 به کنتاکت T2 و کنتاکت L3 به کنتاکت T3 وصل می شود.
همه کنتاکت های کنتاکتور زیمنس به طور معمول باز هستند . درزمانی که بوبین برق دار نیست ، دستگاه متصل به تیغه های T1، T2 و T3 برق ندارد. هنگامی که جریان برق به بوبین وارد می شود، دستگاه نیز برق خواهد داشت.
همانطور که می بینید، ما مجموعه دیگری از کنتاکت ها در قسمت جلویی داریم که با برچسب NO یا معمولاً باز (Normally Open) هستند. این یک کنتاکت نرمالی اپن (Normally Open) ساده است که به عنوان یک کنتاکت کمکی یا کنتاکت فیدبک شناخته می شود. عمده کنتاکتور هیوندا اشنایدر
این کنتاکت جهت ارسال سیگنال به ورودی PLC در مورد سلامت کنتاکتور استفاده می شود. منظور ما از آن چیست؟ نحوه کار این کنتاکت به این صورت است که وقتی بوبین برق می گیرد و سه کنتاکت اصلی بسته می شوند، این کنتاکت کمکی ( کنتاکت فیدبک ) نیز بسته می شود و سیگنالی به ورودی PLC می فرستد.
اما زمانی که کنتاکتورخراب میشود و انرژی دادن به بوبین منجر به بسته شدن این سه کنتاکت اصلی نگردد، کنتاکت کمکی(کنتاکت فیدبک ) نیز بسته نخواهد شد و سیگنالی به ورودی PLC ارسال نخواهد شد.
بسیار خوب، برای کنترل موتور با استفاده از PLC از طریق یک کنتاکتور زیمنس ، باید خروجی PLC را به بوبین وصل کنید تا بتوانید آن را روشن و خاموش کنید.
یک منبع تغذیه 3 فاز را از یک سر به L1، L2 و L3 وصل می کنید و سپس از سر دیگر، T1، T2 و T3 را به موتور وصل می کنید.
برای اطلاع از خرابی کنتاکتور، باید این کنتاکت کمکی یا همان کنتاکت فیدبک را به ورودی PLC متصل کنید.
همچنین برای اتصال به ورودی PLC به یک کلید استپ واستارت نیاز دارید. به این ترتیب وقتی کلید استارت را فشار می دهید، بوبین برق دارمیشود، کنتاکت ها بسته می شوند و موتور روشن می شود. هنگامی که این اتفاق می افتد، کنتاکت فیدبک نیز بسته می شود و سیگنالی به ورودی PLC ارسال می شود که به ما می گوید کنتاکتور به درستی کار می کند.
هنگامی که کلید استاپ را فشار دهید، بوبین خاموش می شود، کنتاکت باز می شود و موتور خاموش می شود.